Skip to main content

Algemene voorwaarden

Bedrijfsinformatie

Deze website is eigendom van Jo-Li:

Adres: Groenenborgerlaan 226, 2610 Wilrijk

E-mail: info@jo-li.com

Ondernemingsnummer: BE0833.632.549

Algemeen

Door het plaatsen van orders op onze website, www.jo-li.com, verklaar je je akkoord met het privacy beleid en de algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden dus aandachtig door alvorens een order te plaatsen. De taal van deze voorwaarden is in het Nederlands. We refereren Jo-Li als we, wij, ons of onze in deze algemene voorwaarden.

Voor alle vragen mbt onze algemene voorwaarden, onze website, aankopen en retouren, kan u ons altijd contacteren via onze contactpagina (link invoegen) of ons te mailen via info@jo-li.com.

Over Ons

U kan de pagina prijslijst bekijken om te zien wat u met uw aankoop van de waardebon kan doen. Dit geeft een overzicht van al onze diensten en prijzen.

Levering

Indien het om een digitaal product gaat, zal u het product direct ontvangen nadat wij de betaling hebben ontvangen.

Indien het om fysieke producten gaat worden deze binnen de 7 werkdagen na betaling geleverd op het door u gekozen adres in België. 

Leveringskosten

Indien u enkel een digitaal product besteld (zoals de cadeaubon) zullen er geen leveringskosten aangerekend worden. Indien u fysieke producten besteld zal er een vaste kost van 2,5 euro per bestelling gerekend worden.

Orderbevestiging

Door een order te plaatsen, geeft u automatisch uw akkoord met onze algemene voorwaarden. U krijgt een orderbevestiging via e-mail van zodra uw order geplaatst is.

Betalingsmethoden

Wij accepteren enkel Bancontact voor de betaling van uw bestelling. 

Prijzen

Jo-Li behoudt zich altijd het recht om prijzen aan te passen. De valuta gebruikt op deze website is EURO. De prijs die uit ziet in de afrekenpagina is onze finale prijs. Omdat wij een kleine onderneming zijn zijn wij vrijgesteld van BTW. De BTW zal u dus niet doorgerekend worden.

Product informatie

We proberen zo gedetaillerd mogelijk te zijn in onze productinformatie. We garanderen niet dat onze productinformatie en andere content op onze site 100% correct, volledig, up-to-date en error-free is.

Persoonlijke informatie

Wij behandelen jullie persoonlijke informatie in strikst vertrouwen. Wij zullen nooit uw gegevens doorgeven aan een derde partij. Alle informatie is gencrypteerd. Meer informatie hiervan kan u vinden in onze Website Disclaimer & Privacy.

Recht op retour

Aankopen kunnen binnen de 14 dagen na aankopen worden geretourneerd. Dit kan u doen door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@jo-li.com. Vermeld zeker altijd de code van de waardenbon, indien wij deze niet ontvangen kunnen wij geen retour toestaan.

De terugbetaling zal gebeuren binnen de 14 dagen na de aanvraag van uw retour en goedkeuring.  Dit gebeurd via overschrijving en kan enkele dagen duren.

Er kunnen enkel retouren aanvaard worden voor producten die nog niet gebruikt zijn. Wij zullen nakijken of uw product al gebruikt is. Indien het product reeds gebruikt is zal u hiervoor geen terugbetaling ontvangen.

Adres van retour: Oude Schans 16, 2627 Schelle

Force Majeure

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige niet-uitvoering, vertraging in de levering of een van onze verplichtingen onder deze algemene voorwaarden die worden veroorzaakt door gebeurtenissen buiten onze redelijke controle (overmacht).